Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de garbanzos cocidos lavados y escurridos
- 1 hueso de jamón (150 g)
- 1 hueso de caña (100 g)
- 250 g de carne de ternera en trozos (falda o morcillo)
- 100 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 morcilla de cebolla (100 g)
- 1 chorizo semicurado (100 g)
- 200 g de zanahoria pelada y cortada en trozos
- 200 g de patata pelada y cortada en trozos
- ¼ de repollo blanco cortado en 2 o 3 trozos
- 250 g de muslos de pollo con piel
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de fideos finos (cabellín)
-
1
ramita de hierbabuena fresca
nebo 1 ramita de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 34.15 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 41.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de patata
50min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Albóndigas en salsa española
55min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Cocido maragato
3h 50min
Arroz a la cubana
1h
Cocido madrileño para dos
2h
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45 min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Tortitas americanas
40 min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Judiones de la Granja con oreja
30 min