Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 25min
4 raciones

Suroviny

  • medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
    4
  • lonchas de beicon ahumado
    4 - 8
  • de vino tinto
    250 g
  • de miel
    40 g
  • de mostaza de Dijon
    30 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de corazones de alcachofa congelados
    200 g
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de agua fría
    3 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 1062 kcal / 4445 kJ
Protein 74.9 g
Tuk 71.3 g
Sacharidy 15.3 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 26.3 g
Sodík 861.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...