Solomillo de ternera en salsa de vino tinto
TM6 TM5 TM31

Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
  • 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
  • 250 g de vino tinto
  • 40 g de miel
  • 30 g de mostaza de Dijon
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de corazones de alcachofa congelados
  • 1 cucharadita de maicena
  • 3 cucharadas de agua fría

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
4445 kJ / 1062 kcal
Protein
74.9 g
Sacharidy
15.3 g
Tuk
71.3 g
Nasycený tuk
26.3 g
Vláknina
2.3 g
Sodík
861.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty