Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de lomo de cerdo, en trozos y semi congelado (ver tip)
- 160 g de chicharrón de cerdo, seco y delgado
- 3 dientes de ajo, pelados
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 50 g de cebolla, en trozos
- 5 hojas de hierbabuena fresca
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 2 huevos
- 800 g de jitomates, en cuartos
- 5 g de chile chipotle adobado
- 30 g de aceite vegetal
- 150 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1353 kJ / 322 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 392 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1j
Adobo con carne
50 menit
Cerdo entomatado
50 menit
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Pollo encacahuatado
45 Min
Entomatado de cerdo
1j
Cerdo con chilacayotes en pipián
55 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2j
Entomatado de res con verdolagas
1j
Cochito
50 menit