![Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42e8a10c147fa658b7d4c52c0f2a38c7/Derivates/5e0c466d5a5e42e58def2b037ffb7f7520fb349e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelado de papas
- 600 g de agua, para pelar
-
200
g de papas, trozos de 5 cm
nebo 200 g de papas cambray, del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1354.3 kJ / 323.7 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 860.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles Maneados
20 dk
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 Min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 Std.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Crema de pistache (Black Diamond)
1 Std.
Ensalada de manzana y tocino
20 dk
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 Std.
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3h
Rollos de carne
1ωρ. 10 λεπτ.
Filete de res con dos salsas
40 Min
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35 Min
Bisteces con papas en pasilla
1ωρ. 15 λεπτ.