
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelado de papas
- 600 g de agua para pelar
-
200
g de papas trozos de 5 cm
nebo 200 g de papas cambray del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla en trozos
- 500 g de jitomate en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 323.7 kcal / 1354.3 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 19.2 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Sodík
- 860.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chilaquiles Rojos
25min
Camarones estilo Hunan
20min
Arroz Hong Kong con salchicha TM6
55min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Cochito
50min
Sándwiches de ensalada de pollo
50min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2hod. 5min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30min
Adobo con carne
50min
Pollo al tequila y chile pasilla
2hod.
Cochinita Pibil Demo
15min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min