Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelado de papas
- 600 g de agua, para pelar
-
200
g de papas, trozos de 5 cm
nebo 200 g de papas cambray, del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1354.3 kJ / 323.7 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 860.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel azteca
1h 20 min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 Min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Sopa de coliflor y pollo
40 Min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30 min
Filete de res con almendras
30 min
Frijoles Maneados
20 min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20 min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4h 30 min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h