Involtini vegan estivi

Involtini vegan estivi

4.3 3 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 45min.
15 pezzi

Suroviny

Salsa agli arachidi
  • 50 g di arachidi tostate
  • 200 g di acqua
  • 70 g di burro di arachidi
  • 70 g di salsa hoisin
Ripieno
  • 1 cetriolo
  • 200 g di carote pelate
  • 1 peperone rosso pulito (250 g circa)
  • 1 peperone giallo pulito (250 g circa)
  • 100 g di cavolo rosso
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua tiepida
  • 15 fogli di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
  • 150 g di pomodori datterino a fette sottili
  • 150 g di lattuga verde tipo iceberg
  • 3 rametti di menta fresca (volitelně) le foglioline lavate
  • 3 rametti di foglie di coriandolo, fresche (volitelně) le foglioline lavate

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 54 mg
Protein 4 g
Kalorie 563 kJ / 134 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...