
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa agli arachidi
- 50 g di arachidi tostate
- 200 g di acqua
- 70 g di burro di arachidi
- 70 g di salsa hoisin
Ripieno
- 1 cetriolo
- 200 g di carote pelate
- 1 peperone rosso pulito (250 g circa)
- 1 peperone giallo pulito (250 g circa)
- 100 g di cavolo rosso
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua tiepida
- 15 fogli di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
- 150 g di pomodori datterino a fette sottili
- 150 g di lattuga verde tipo iceberg
- 3 rametti di menta fresca le foglioline lavate (volitelně)
- 3 rametti di foglie di coriandolo, fresche le foglioline lavate (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 134 kcal / 563 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 54 mg
Alternativní recepty
Latte al caramello
50min
Barbabietole sottovuoto
3hod. 30min
Frullato tiepido di barbabietola
20min
Pane injera
8hod. 30min
Cottura del bulgur a grana media
35min
Scones zucchine e albicocche
30min
Burger vegan deidratato
20hod. 10min
Empanadas vegetariane
1hod. 30min
Bagels con uovo e composta al bacon
5hod. 40min
Chutney al mango e senape
1hod. 10min
Zucca al curry
45min
Samosas con carne e verdure
1hod. 15min