Kompatibilní verze
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di farina tipo 00
- 880 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto fresco (preferibilmente biologico)
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 400 g di cavolfiore, le cimette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- 20 vongole, fresche, ben pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di lecitina di soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1 Std.
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Farina di cereali o legumi
Žádné hodnocení
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40 min
Zuppa vietnamita (Pho)
2u. 30min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Sandwich alle cime di rapa
50 min
Triangoli di cocco e mandorle (vegan)
1 Std. 20 Min
Besciamella (senza lattosio)
10 Min