Kompatibilní verze
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di farina tipo 00
- 880 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto fresco (preferibilmente biologico)
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 400 g di cavolfiore, le cimette
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 rametto di prezzemolo fresco
- 20 vongole, fresche, ben pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di lecitina di soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di asparagi e curcuma
35 Min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Cioccolata calda al caffè
15 Min
Cioccolata calda alla vaniglia
15 Min
Vellutata di broccoli raw
25 Min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 Min
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1 Std. 10 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Salsa di cozze al curry
Keine Bewertungen
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 Min
Mousse alla crema di nocciole (per 2 persone)
2h 15min
Tiella di verdure a vapore
1h 20 min