Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto
- 100 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
Pasta sfoglia
- 350 g di farina manitoba
- 80 g di acqua fredda
- 1 uovo
- 75 g di zucchero
- 5 g di sale
- 350 g di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
Terminare la preparazione
- 300 - 500 g di cioccolato al latte, in barrette da 10x1 cm
- 1 uovo sbattuto
- 80 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
American cookies
30 Min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35 min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Whoopie pies
30 Min
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Girelle bicolore
3h
Muffin al cacao
1 Std. 20 Min
Tortine all'arancia e cioccolato
2h