Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preimpasto
- 100 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
Pasta sfoglia
- 350 g di farina manitoba
- 80 g di acqua fredda
- 1 uovo
- 75 g di zucchero
- 5 g di sale
- 350 g di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
Terminare la preparazione
- 300 - 500 g di cioccolato al latte, in barrette da 10x1 cm
- 1 uovo sbattuto
- 80 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cupcake Cappuccino
50min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Torta marmorizzata
2h
Crêpes
1h 20 min
Danubio dolce
3h 25 min
Galette des rois al limone
2小时 30 分钟
Finti gelati
30min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Bomboloni salati
3u. 20min
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Stecco biscotto
6 godz. 50 min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min