Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
Crema
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 75 g di cioccolato al caramello a pezzi
- 400 g di latte parzialmente scremato
- 30 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
-
200
g di pasta di marzapane verde
nebo 200 g di caramelle, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 364 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Profiteroles
2 Std.
Pasta di zucchero
1h 10min
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3h
Mini brioche perdue allo sciroppo d'acero
Žádné hodnocení
Cioccolata su stecco
2h 30 min
Éclair alla crema di limone
4h
Pandoro
12 Std.
Candele al cioccolato
4h 50 min
Croissant
7 Std. 30 Min
Cioccolato plastico
12 Std.
Profiteroles al limone
1h 45 min
Profiterole bianco
3h 15min