Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
Crema
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 75 g di cioccolato al caramello a pezzi
- 400 g di latte parzialmente scremato
- 30 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
-
200
g di pasta di marzapane verde
nebo 200 g di caramelle, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 364 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
La nuova Sacher di Luca Montersino
3u. 30min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Torrone morbido
6h 20min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 min
Limoncello
193h
Praline al cioccolato
1h 25 min
Liquore al finocchietto
241 godz.
Diamanti al cioccolato
7hod. 30min
Tartufo al cioccolato
11h 20min
Torta cappuccino e caramello
2h
Ventaglietti ricoperti
2 godz. 40 min
Crostata Arlecchino
1h