
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
Crema
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 75 g di cioccolato al caramello a pezzi
- 400 g di latte parzialmente scremato
- 30 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
-
200
g di pasta di marzapane verde
nebo 200 g di caramelle a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 86 kcal / 364 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 4.3 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Colomba pasquale alle mandorle
1hod.
Meringata al cioccolato
9hod. 25min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1hod. 35min
Finti gelati
30min
Crocchette di cozze
10hod.
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4hod. 45min
Tegole al cacao con mandorle
12hod. 30min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Panettone gastronomico
26hod.
Bignè al salmone
1hod. 50min
Besciamella veloce
15min
Crema Bimby ®
45min