Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 180 g di farina di farro semintegrale
- 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di Fontina a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaino di semi di chia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Diamanti al cioccolato
7 Std. 30 Min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Maritozzo romano
11h
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Biscotti farciti
1h 50min
Briochele
6 Std.
Baguette
1 Std. 45 Min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55 Min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Girelle al cioccolato
9h 40 min
Crostatine alla confettura di albicocche (senza glutine)
3 Std. 50 Min