Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 180 g di farina di farro semintegrale
- 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di Fontina a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaino di semi di chia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta sfoglia al cacao
1h 40 min
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Panini limone e miele
5 Std. 30 Min
Tortini di riso con carne
2 godz. 30 min
Danish salate
1 godz. 45 min
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15 min
Mini croissant con pancetta affumicata
2 godz.
Biscottini ad occhio di bue
1 Std. 10 Min
Ventagli di pasta sfoglia
1h 20 min
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min