
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 180 g di farina di farro semintegrale
- 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di Fontina a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaino di semi di chia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 141 kcal / 590 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 11.2 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5hod.
Taralli morbidi allo yogurt
4hod. 25min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3hod. 40min
Galette des rois al limone
2hod. 30min
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2hod.
Chiocciole raw al cocco
12hod. 25min
Croissant
7hod. 30min
Taralli pugliesi
1hod. 15min
Treccine al finocchio
3hod.
Cappellacci di zucca
1hod. 30min
Pane azzimo
1hod. 45min