Kompatibilní verze
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Panko
- 270 g Wasser
- 70 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 800 g Blumenkohlröschen
- 200 g vegane Joghurt-Alternative
- 20 g Tahin
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Curry
- 10 g Sesam
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 4 - 6 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 100 g Zuckerrübensirup, hell (z. B. von Grafschafter)
- 50 g Sojasauce
- 25 g Sriracha-Sauce
- 10 g Speisestärke
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 1 EL schwarzer Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1178 kJ / 281 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl Buffalo Style
1 godz.
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1 godz.
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30min
Winter-Panzanella mit weißen Bohnen
50min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 godz.
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1 godz.
Ricepaper-Dumplings
40 menit
Bangkok-Hot-Dog
45 min
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2h
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 godz.
Vietnamesische Bowl
1h 15 min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20 min