Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g)
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Oregano
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
- 40 g Oliven, grün, entsteint, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 100 g Feta, zerbröselt
- 60 g Rucola
- Olivenöl zum Beträufeln
- Balsamico, hell, zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Gemüse-Avocado-Wraps
30 min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Caprese Wraps
10min
Caprese-Baguette
14 Std.
Gemüse-Döner
40min
Pizza-Bruschetta
1h 30min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Spinat-Crostini
20min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 godz. 15 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min