Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g azeite
- 30 g vinagre balsâmico
- 1 ½ c. chá de mistura de ervas aromáticas secas (manjericão, orégãos, tomilho, alecrim, etc.)
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 4 filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g unid. aprox., 2 cm de espessura aprox.)
- 3 - 4 pitadas de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Água q.b.
- 200 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
- 100 g salada mista
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1508 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 370 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min
Carbonara miso udon
25min
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25min
Sopa de espinafres e risoto de ervilhas com camarão
30 min
Caril de legumes
1h
Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú
3 Std. 20 Min
Farofa de castanhas portuguesas
35min
Strudel de maçã
3 Std. 20 Min
Pão de cerveja preta
1h
Massa com 2 molhos
30 min
Bolos da sorte
30 min
Almôndegas de frango em slow cooking com batatas
2 Std. 10 Min