Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Spargel-Scampi-Terrine
10óra
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Edelfischragout
35 min
Thunfischpâté
4h 20min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Rotweinbirnen
3sa 20 dk
Forellenmousse
5min