
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 146 kcal / 610 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1hod. 20min
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6hod. 15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Birnen-Walnuss-Terrine
5hod. 20min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5hod.
Forellenmousse
5min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min