Ofnbakaður lax og dillkartöflur
TM6 TM5

Ofnbakaður lax og dillkartöflur

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 200 g laukur skorinn í fernt
  • ólífuolía for greasing
  • 600 g nýjar kartöflur í bitum (2-3 cm)
  • 400 g vatn
  • 2 tsk sjávarsalt
  • 250 g spínat
  • 500 g laxabitar, roðlausir (5 cm x 2 cm)
  • 10 - 15 g ferskt dill bara laufin, eftir smekk
  • 150 g rjómaostur
  • 250 g nýmjólk
  • 4 egg, meðalstærð
  • ⅛ tsk svartur pipar

Nutriční hodnoty
na 1 skammtur
Kalorie
671 kcal / 2800 kJ
Protein
42 g
Tuk
41 g
Sacharidy
31 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše