
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g laukur skorinn í fernt
- ólífuolía for greasing
- 600 g nýjar kartöflur í bitum (2-3 cm)
- 400 g vatn
- 2 tsk sjávarsalt
- 250 g spínat
- 500 g laxabitar, roðlausir (5 cm x 2 cm)
- 10 - 15 g ferskt dill bara laufin, eftir smekk
- 150 g rjómaostur
- 250 g nýmjólk
- 4 egg, meðalstærð
- ⅛ tsk svartur pipar
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 671 kcal / 2800 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mangó- og laxaskál
Brak ocen
Laxa- og kínóabuff
Brak ocen
Lax með engifersósu og krydduðum kasjúhnetum
30 min
Risoni pasta með laxi og spínati
Brak ocen
Innbakaður lax
Brak ocen
Lax og kúskús á suðrænan máta
Brak ocen
Laxaborgarar með kúrbítsfrönskum
Brak ocen
Laxakökur með salati
Brak ocen
Laxa- og fennel risotto
Brak ocen
Balsamic lax og kúrbítsnúðlur
Brak ocen
Laxatartar með avocado og eggi
Brak ocen
Parmesan fiskur með sætkartöflumús
45 min