Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
-
50
g de queso pecorino en trozos (3 cm)
nebo 50 g de queso manchego en trozos (3 cm) - 125 g de mozzarella fresca cortada por la mitad (1 bola)
- 50 g de queso roquefort
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 rebanadas de baguette cortadas finas (1 cm)
- 4 tomates secos en aceite cortados en tiras finas (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galets a la borgoñona
30min
Bruschetta de pollo y rúcula
40min
Crostini con tomate y mozzarella
25 min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Patatas duquesa
1h 30min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20 min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 Min
Bruschetta de aceitunas
5 min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45min
Panzerotti a la romana
1h
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 Min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min