Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1843.3 mg
Alternativní recepty
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Salmon niçoise salad
35min
Coconut turmeric fish curry
40 Min