Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 2 anchovy fillets
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g dry white wine
- 250 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g dried risoni pasta
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 349.8 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1843.3 mg
Alternativní recepty
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Oysters Mignonette
5min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Asparagus and saffron risotto
35min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Garlic prawns
25min
Chilli garlic prawns
10min