Zařízení & příslušenství
Madurese chicken satay
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Chicken Satay
-
skinless, boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)800 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
kecap manis80 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
roasted unsalted peanuts120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
curly red chilli cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
kecap manis35 g
-
white sugar10 g
-
makrut lime leaves cut in thin slices5 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
kecap manis to serve
-
freshly squeezed lime juice to serve
-
fried shallots to serve30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2404.7 mg
Protein
50.2 g
Kalorie
2539.4 kJ /
606.9 kcal
Tuk
34.6 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indonesian
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Souvlaki lamb couscous salad
25min.
Indonesian red spice paste
45min.
Beef Rendang
1hod. 35min.
Indonesian yellow spice paste
40min.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min.
Indonesian white spice paste
35min.
Madurese Chicken Satay
1hod. 30min.
Piri-piri spatchcock chicken
1hod. 30min.
Singapore Laksa
55min.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.
Char siu pork bao
2hod. 10min.