Zařízení & příslušenství
Madurese chicken satay
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Chicken Satay
-
skinless, boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)800 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
kecap manis80 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
roasted unsalted peanuts120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
curly red chilli cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
kecap manis35 g
-
white sugar10 g
-
makrut lime leaves cut in thin slices5 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
kecap manis to serve
-
freshly squeezed lime juice to serve
-
fried shallots to serve30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2404.7 mg
Protein
50.2 g
Kalorie
2539.4 kJ /
606.9 kcal
Tuk
34.6 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
7.5 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indonesian
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min