Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 500 g fish stock
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 40.1 g
- Nasycený tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1558.6 mg
Alternativní recepty
Garlic prawns
25min
Chicken and prawn noodles
30 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Seafood and corn chowder
40 min
Hearty seafood chowder
45 min
Pork with black bean sauce
30 min
Mussels in coconut milk
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Prawn and saffron risotto
30 min