
Zařízení & příslušenství
Hearty seafood chowder
Příprava 25min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh chives cut into thirds½ bunch
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
unsalted butter130 g
-
curry powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only2 tsp
-
plain flour50 g
-
white wine100 g
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)2
-
fish stock500 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
Tabasco® sauce to taste (optional)
-
large raw prawns peeled and deveined150 g
-
scallops150 g
-
smoked salmon cut into pieces100 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
596.2 kcal /
2503.9 kJ
Protein
33 g
Tuk
40.1 g
Sacharidy
24.5 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
24.2 g
Sodík
1558.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Blade Cover Cooking
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland