Zařízení & příslušenství
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1247.8 mg
Protein
14 g
Kalorie
1782 kJ /
425.9 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
63.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chilli with rice
50 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Chinese-style chicken
25 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min