Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1247.8 mg
Alternativní recepty
Creamy miso mushroom udon
45 min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30 min
Chinese-style chicken
25 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Krispy fried chicken
25 min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chile con queso cob loaf
40 Min