Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilli jam
- 30 g eschalots
- 100 g fresh long red chillies (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white sugar
- 50 g white vinegar
- 1 ½ tbsp lime juice
- 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)
Scallops
- 20 scallops
- extra virgin olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- lime juice, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 328 kJ / 78.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
10 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Zhoug
10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Tartare sauce
10 min
French dressing
5 min
Caesar salad dressing
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Prawn balls with pickled vegetables
1u. 15min
Lemon and caper aioli
15 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1u.