Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 100 g cebola roxa
- ½ malagueta vermelha
- 100 g cenoura
- 20 g azeite
- 50 g alho-francês cortado em rodelas
- 100 g espinafres frescos
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 70 g pimento vermelho cortado em tiras
Massa
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de tomilho seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1162.4 kJ / 277.8 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 461.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canja de pombo
Žádné hodnocení
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25min
Salada de massa de verão
30 min
Torta de presunto e requeijão
2 Std. 10 Min
Arroz de bacalhau
40min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45 min
Salada de brócolos, maçã e carne
25min
Risoto de legumes assados e linguado
30 min
Empadão de couve-flor
1h 35min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM5
Žádné hodnocení
Espuma de leite com café e gelado de avelã
8h 25min
Carbonara de salsichas
40min