Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de boletus deshidratados
- 200 g de agua
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 20 g de miel
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 318 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3 Std.
Sorbete de sangría de moras
12u. 15min
Helado de chocolate picante con sirope de whisky
14h 20min
Geoda cake
4h
Sorbete de cebada especiado
6h 25min
Gin de mora y enebro
25 min
Batido de caramelo salado
20min
Un chute de energía
15min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces
14h 15min
Natillas de bebida de arroz
20min
Sorbete de mango con coulís de frambuesa
1h 10 min
Crema de castañas con vainilla
1h