
Zařízení & příslušenství
Helado de boletus
Příprava 15min
Celkový 4hod. 45min
8 raciones
Suroviny
-
de boletus deshidratados50 g
-
de agua200 g
-
hojas de gelatina3
-
de leche300 g
-
de nata (35% de grasa)200 g
-
de azúcar60 g
-
de miel20 g
-
de sal1 ½ - 2 cucharaditas
-
de pimienta molida2 - 4 pellizcos
Nutriční hodnoty na 1 ración
Kalorie
161 kcal /
673 kJ
Protein
2.9 g
Tuk
10 g
Sacharidy
15.7 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sodík
318 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Revista Thermomix nº 145
34 recepty/-ů
Španělsko
Španělsko