Kompatibilní verze
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina
- 4 hojas de gelatina
- 100 g de caldo de ave
- ½ cucharadita de extracto de buey (aprox. 5 g)
- ½ cucharadita de pimienta verde en conserva (en grano)
- 100 g de vino manzanilla
- 1 pellizco de curry en polvo
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ½ cucharaditas de pimienta verde en conserva (en grano)
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos (en trozos)
- 1 diente de ajo
- 2 chalotas (aprox. 60 g)
- 250 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de curry en polvo
- 20 g de vino manzanilla
Presentación
-
24 - 36
rebanadas de pan tostado
(volitelně)
nebo 1 paquete de biscotes (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Paté de quesos
15min
Ajoblanco
5min
Paté en croûte
10 godz.
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Paté de higaditos al oporto con higos
5óra 15p
Mazamorra cordobesa
10min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Riñones al jerez
1h
Tocino de cielo
4 godz. 30 min