Kompatibilní verze
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina
- 4 hojas de gelatina
- 100 g de caldo de ave
- ½ cucharadita de extracto de buey (aprox. 5 g)
- ½ cucharadita de pimienta verde en conserva (en grano)
- 100 g de vino manzanilla
- 1 pellizco de curry en polvo
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ½ cucharaditas de pimienta verde en conserva (en grano)
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos (en trozos)
- 1 diente de ajo
- 2 chalotas (aprox. 60 g)
- 250 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de curry en polvo
- 20 g de vino manzanilla
Presentación
-
24 - 36
rebanadas de pan tostado
(volitelně)
nebo 1 paquete de biscotes (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de dátiles y queso
5 Min
Tartaletas de pimientos confitados
45 Min
Naranja en almíbar de clavo
35 Min
Mermelada de tomate
50 Min
Lactonesa
5 Min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 Std.
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Piononos (Andalucía)
13h 20min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8h 15min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min