
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de bigorneaux
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 152.5 kcal / 644.8 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 1654.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc
25min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Bulots au court-bouillon
2hod.
Mogettes à la charentaise
13hod. 15min
La cuisson des langoustines
40min
Palourdes au cidre
35min
Palourdes et amandes farcies
40min
Caillebottes vendéennes
12hod. 45min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Maquereaux à la moutarde
30min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Raie aux câpres
45min