Cuisson des bigorneaux

Cuisson des bigorneaux

5.0 9 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 600 g de bigorneaux
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 1 gousse d'ail
  • 1 brin de persil frais équeuté

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1654.3 mg
Protein 30 g
Kalorie 644.8 kJ / 152.5 kcal
Tuk 3.5 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 0.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...