Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 filet d'huile d'olive
- 880 g d'anguilles, prêtes à cuire (sans peau ni tête)
- 2 gousses d'ail
- 2 échalotes, coupées en deux
- 40 g de beurre
- 140 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 pincées de sel pour le rougail, et un peu pour les anguilles
- poivre moulu
- 5 tomates, mondées et coupées en huit
- 1 c. à café de feuilles d'estragon frais
- 1 c. à café de thym frais
- 8 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de vinaigre blanc
- 75 g de concentré de tomate
- 3 - 5 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1844 kJ / 444 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules à la bretonne
55 min
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Granité framboise-violette
2h 15min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 Std. 20 Min
Court-bouillon
25 Min
Œuf "sur la paille" aux asperges - mouillettes de chorizo - Laurent Clément
1 Std.
Pavés de vivaneau mi-vapeur/mi-snacké
50min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Moules au naturel
20 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce mayonnaise
10 Min