
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 filet d'huile d'olive
- 880 g d'anguilles prêtes à cuire (sans peau ni tête)
- 2 gousses d'ail
- 2 échalotes coupées en deux
- 40 g de beurre
- 140 g d'oignons coupés en quatre
- 2 pincées de sel pour le rougail, et un peu pour les anguilles
- poivre moulu
- 5 tomates mondées et coupées en huit
- 1 c. à café de feuilles d'estragon frais
- 1 c. à café de thym frais
- 8 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de vinaigre blanc
- 75 g de concentré de tomate
- 3 - 5 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 444 kcal / 1844 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2hod. 30min
Langouste au combava
55min
Sauce à l'oseille
35min
Caille aux raisins
45min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3hod.
Sauce au piment doux
10min
Truites farcies à la ricotta
40min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce aurore
15min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10min
Sauce mayonnaise
10min
Sauce au roquefort
20min