Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
- 250 g di zucchero
- 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
Latte al caramello
- 600 g di latte
- 1 bacca di anice stellato
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 pizzichi di fiocchi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 125 mg
Alternativní recepty
Latte caldo al caramello
25min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15min
Tisana zenzero, curcuma e camomilla
20min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min
Gamberetti saltati con ananas e riso basmati
40min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Mousse al cioccolato e caramello salato
1h
Crema al cioccolato bianco e caffè
20min
Anelli di cipolla fritti
35min
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Limonata fresca (TM6)
5min