Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
nebo 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 262.7 kJ / 62.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 766.4 mg
Alternativní recepty
Balep korkun
1 Std. 30 Min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Chutney di mango
20 Min
Daquoise ai pistacchi
1 Std.
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Burger buns
4h 40 min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
L'originale salsa barbecue
2 Std. 5 Min
Pane arabo
3 Std. 30 Min