
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g di farina di forza (W 320-330)
- 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 520 g di farina tipo 0 (W 240)
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di malto in polvere
-
20
g di strutto
nebo 20 g di olio extravergine di oliva - 10 g di sale
- 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- sale grosso a piacere
- 500 g di speck a fette
- 400 g di Emmental a fette
- cetrioli sott'aceto a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 62.8 kcal / 262.7 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Tuk
- 2.1 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 766.4 mg
Alternativní recepty
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Guancia di maiale sottovuoto
8h 30min
Ciabattine
3h 30min
Lievito madre
72h 15min
Rotoli croccanti
9h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Pane rustico svizzero
28h
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Pane naan
3h 10min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Pane per hamburger
3h 20min