Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastissada (brasato di cavallo)
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di lardo a fettine
- 70 g di cipolla in quarti
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di cavallo a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di farina tipo 0
- 20 g di burro fuso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 chiodi di garofano
- 200 g di vino rosso, tipo Valpolicella
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di brodo vegetale
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 200 g di passata di pomodoro
Gnocchi
- 300 g di farina tipo 0
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4615 kJ / 1103 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Sacharidy
- 101.7 g
- Tuk
- 49.7 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 godz. 40 min
Tortelloni alle cime di rapa
4h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Pasta alla mugnaia
2h
Farfalle all'uovo
1 Std.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min