Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g água
- 70 g manteiga cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 1 ½ c. chá de sal
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 150 g folhas de espinafres, frescas
- 1 dente de alho
- 50 g caju torrado s/ sal
- 120 g azeite
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Mistura de alfaces q.b.
- Mistura de legumes (pepino, pimentos, curgete, azeitonas, etc.)
- 1 - 2 ovos cozidos, cortados em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2801 kJ / 669 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 506 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manteiga sem sal
15 Min
Soufflé de legumes da época
2 Std. 10 Min
Gelado de leite merengado
8 Std. 15 Min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 Min
Mini-bolos de frutos vermelhos com gelado de natas azedas
5 godz. 45 min
Dal agridoce
3h 30min
Creme de frutos vermelhos
20 Min
Gelado de figo com amêndoa
9 godz. 45 min
Técnica Pappardelle
30 Min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1 Std.
Pêssegos em calda com molho de iogurte
45 Min
Mochis com recheio de gelado (Mochi aisukurimu)
1 Std.