Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coccíon del pavo
- 1000 g de pechuga de pavo, sin piel
- ½ cditas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1500 g de agua
- 150 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 100 g de apio
Mole
- 150 g de fruta deshidratada, mezclada, (durazno, dátil, ciruela pasa, etc)
- 400 g de jitomate, previamente asado
- 3 dientes de ajo, previamente asados
- 100 g de cebolla, previamente asada
- 30 g de ajonjolí, tostado
- 30 g de almendras peladas, tostadas
- ¼ cdita de pimienta negra entera
- 1 de rama de canela
- 2 de clavos de olor
- 3 chiles anchos, desvenados y previamente asados
- 3 chiles pasilla, desvenados y previamente asados
- 2 chiles guajillo, desvenados y previamente asados
- 1000 g de agua
- 180 g de chocolate oaxaqueño, en trozos
- 2 cdas de sal gruesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1631 kJ / 388 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Pollo en adobo con puré de plátano
1 Std. 15 Min
Huevos ahogados en cazuela
45 Min
Filete de res con salsa de jamaica
50 Min
Chileatole de grano y verdolagas
30 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Pollo con mole verde
1 Std.
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Chileatole
55 Min
Lomo de cerdo en adobo navideño
1 Std. 40 Min
Mixiote de pollo
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Mole de olla
35 Min