Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 200 g de vino blanco
- 100 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 1 ½ cucharadita de sal
-
400
g de filetes de trucha, sin hueso
nebo 400 g de filetes de salmón fresco, sin hueso - 200 g de chícharos congelados
- 240 g de pasta corta seca (p.ej. penne, codito), 10 minutos de cocción
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 diente de ajo
- 30 g de alcaparras, escurridas
- 80 g de aceitunas negras deshuesadas
- 350 g de jitomate cherry, en mitades o cuartos
- 1 pizca de pimienta negra molida (volitelně)
- 10 g de jugo de limón (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Fetuccine con hongos
1h
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Guarnición de verduras
40min
Ensalada rápida
10 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Minestrone
45min
Ensalada de arroz
1h
Ensalada Cobb
35 Min
Ensalada de arroz
1h
Espagueti con salsa de tomate y atún
45min