Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 200 g de vino blanco
- 100 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 1 ½ cucharadita de sal
-
400
g de filetes de trucha, sin hueso
nebo 400 g de filetes de salmón fresco, sin hueso - 200 g de chícharos congelados
- 240 g de pasta corta seca (p.ej. penne, codito), 10 minutos de cocción
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 diente de ajo
- 30 g de alcaparras, escurridas
- 80 g de aceitunas negras deshuesadas
- 350 g de jitomate cherry, en mitades o cuartos
- 1 pizca de pimienta negra molida (volitelně)
- 10 g de jugo de limón (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Guarnición de verduras
40min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min
Ensalada de arroz
1h
Pescado a la veracruzana
30min
Crema de verduras
35min
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Pasta al pesto con salmón
40min