Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Potatoes
- 625 g water
- 1360 g Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)
-
85
g extra virgin olive oil
nebo 85 g vegetable oil - 1 tbsp salt, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
Parmesan Gremolata
- 60 g Parmesan cheese, cubed
- 1 garlic clove
- 15 g parsley leaves, fresh
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1362 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sautéing Red Pepper with Onions
Žádné hodnocení
Broccoli Stem Slaw
15min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Slow Cooked Pot Roast
6 Std. 20 Min
Peruvian Seabass Salad
Žádné hodnocení
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Peanut brittle
1h 30min
Caramelised red onion chutney
24h
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min