Jolakaka (cake islandais de Noël)

Jolakaka (cake islandais de Noël)

4.5 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 parts

Suroviny

  • 100 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 220 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 80 g de sucre en poudre
  • ¼ de gousse de vanille fendue dans la longueur
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • ½ c. à café de cardamome en poudre
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 3 œufs
  • 100 g de lait entier
  • 1 pincée de sel
  • 130 g de raisins secs de Corinthe

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 362 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 1847.8 kJ / 441 kcal
Tuk 19.2 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sacharidy 55.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...