
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de lait et 3 c. à soupe
- 60 g de sucre en poudre et ½ c. à café
- 1 pincée de sel
- 30 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- 60 g d'eau
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 2 œufs
- 290 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café rases de cardamome en poudre
- 50 g d'écorce de citron confit
- 70 g de raisins secs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 270.6 kcal / 1138.9 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 5.6 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 126.1 mg
Alternativní recepty
Pain d'épices au miel de fleurs
1hod.
Stollen
3hod. 45min
Stollen de Noël au fromage blanc
2hod. 30min
Boule au cacao
6hod. 20min
Brioche à la crème de whisky
3hod. 35min
Kouglof alsacien
4hod. 20min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3hod. 20min
Cake aux fruits secs
2hod.
Cake au café et aux noix
1hod. 10min
Dundee cake (gâteau écossais)
3hod. 5min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4hod. 25min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3hod. 20min