Julekake (brioche norvégienne)
TM6 TM5 TM31

Julekake (brioche norvégienne)

4.8 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 90 g de lait, et 3 c. à soupe
  • 60 g de sucre en poudre, et ½ c. à café
  • 1 pincée de sel
  • 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 60 g d'eau
  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 2 œufs
  • 290 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café rases de cardamome en poudre
  • 50 g d'écorce de citron confit
  • 70 g de raisins secs

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1138.9 kJ / 270.6 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
45.3 g
Tuk
5.6 g
Nasycený tuk
2.9 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
126.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty