Julekake (brioche norvégienne)

Julekake (brioche norvégienne)

4.6 16 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 50min.
8 parts

Suroviny

  • 90 g de lait et 3 c. à soupe
  • 60 g de sucre en poudre et ½ c. à café
  • 1 pincée de sel
  • 30 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 60 g d'eau
  • 2 sachets de levure boulangère sèche
  • 2 œufs
  • 290 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café rases de cardamome en poudre
  • 50 g d'écorce de citron confit
  • 70 g de raisins secs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 126.1 mg
Protein 8 g
Kalorie 1138.9 kJ / 270.6 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...