Glace anisée à la badiane

Glace anisée à la badiane

5.0 5 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 20min.
12 portions

Suroviny

  • 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
  • 100 g de sucre en poudre
  • 400 g de lait
  • 200 g de crème liquide 35% m.g.
  • 6 jaunes d'œufs
  • 30 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 1 blanc d'œuf

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 120.2 mg
Protein 11.3 g
Kalorie 1271.7 kJ / 304.8 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 11.8 g
Sacharidy 21.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...