Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
- 100 g de sucre en poudre
- 400 g de lait
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 30 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1271.7 kJ / 304.8 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 120.2 mg
Alternativní recepty
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Massepain d'Issoudun
1h
Salade d'araignée au chou et à la pomme
15min
Pain aux oignons
5h 30 min.
Anchois marinés au citron
1 godz. 35 min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12hod.
Crémeux glacé aux pêches
3h 45min
Glace rhum raisins
12hod.
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16sa 45 dk
Glace au fenouil
12hod.
Glace chocolat-cannelle
12hod.
Crème anglaise à l'orange
1h