
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 120 g Reis
- 50 g Pinienkerne (Dolmalık fıstık)
- 1 Zwiebel (80 g), halbiert
- 100 g Tomaten halbiert
- 2 Stängel Minze frisch, abgezupft
- 2 Stängel Dill frisch, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Piment, gemahlen
- ½ TL Zucker
- ½ TL Zimt (optional)
- 10 g Zitronensaft
- 20 g Korinthen
- 4 rote Paprika Deckel abgeschnitten, entkernt
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 376 kcal / 1573 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1hod.
Noahs süße Suppe - Aşure
11hod. 20min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2hod.
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14hod.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Grießhelva - İrmik Helvası
1hod. 25min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1hod.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3hod. 15min