Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Langkornreis
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Piment
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Pinienkerne
- 60 g Rosinen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1313 kJ / 313 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 Std.
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 Min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min