Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
nebo 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 41.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Pollo alla romana
1h 10min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.