Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
nebo 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 41.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo alla romana
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Salsiccia al primitivo
50min
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 godz.
Costine in umido
1 godz. 20 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 godz.