Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino rosso piccolo, senza semi
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 320 g di tagliolini
- 250 g di filetti di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
- 20 g di olive nere denocciolate a metà
- 1 cucchiaino di capperi, dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Pennette con spada e melanzane
50 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Penne al ragù di polpo
1h