Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 60 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 250 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 320 g di spaghetti
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1605.6 kJ / 383.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 703.5 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Penne risottate con verdure
35min
Rigatoni capricciosi
1u.
Mezze maniche affumicate
25 min