Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

4.4 164 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di acqua
    500 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a tocchetti (2 cm)
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di pancetta a cubetti
    80 g
  • di zucchine a cubetti (1 cm circa)
    250 g
  • di spaghetti
    320 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 383.5 kcal / 1605.6 kJ
Protein 23 g
Tuk 19.3 g
Sacharidy 28.9 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sodík 703.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...