Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta

4.4 176 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 60 g di fagiolini verdi freschi puliti e a tocchetti (2 cm)
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 250 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
  • 320 g di spaghetti
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 703.5 mg
Protein 23 g
Kalorie 1605.6 kJ / 383.5 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 28.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...