Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
350
g di cavolfiori, le cimette a pezzi piccoli
nebo 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccolo
- 20 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Orecchiette ai broccoli
2h 40 min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min