Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di gherigli di noci
- 35 g di cipolla bianca
- 50 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cimette di cavolfiore
- 690 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca, tipo penne integrali
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 Min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 Min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min