Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti
- 300 g di cavolo romano, le cimette a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di pasta integrale corta, formato a piacere
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Riso, verze e luganega
40min
Riso e verze
1h 10min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min