Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuter-Tomaten-Knödel
- ½ Bund frische Kräuter, gemischt, abgezupft
- 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 125 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 340 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Wasser
Gorgonzola-Speck-Sauce
- 80 g Zwiebeln, halbiert, in feinen Ringen
- 10 g Öl
- 125 g Schinkenspeckwürfel
- 400 g Milch
- 80 g Gorgonzola, in Stücken
- 10 g Senf
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 10 g Speisestärke
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
Knödelteig-Schnitten
35 min
Knusperspargel im Kräutermantel
40 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2h
Laugenknödel mit Käsekern
1h
Gefüllte Kartoffelrösti
1h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30 min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1h
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h