Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce

Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce

4.4 113 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
12 Stücke

Suroviny

Birnen-Topfenstrudel
  • Zucker
    100 g
  • Magerquark
    500 g
  • Joghurt, 3,5% Fett
    200 g
  • Weichweizengrieß
    45 g
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    3 TL
  • Eier
    3
  • Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben und Saft ausgepresst
    ½
  • Birnen (ca. 2-3 Stück)
    450 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Strudelteigblätter
    4
Vanillesauce
  • Milch
    400 g
  • Ei
    1
  • Zucker
    50 g
  • Vanilleschote nur das Mark
    ½
  • Speisestärke
    10 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 11 g
Kalorie 1022 kJ / 244 kcal
Tuk 8 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...