Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Topfenstrudel
2h 10min
Grießauflauf
1hod. 30min
Scheiterhaufen
1hod. 30min
Apfelstrudel
1h 20min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1hod. 10min
Topfenpalatschinken
1hod. 30min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfen-Marillen-Strudel
1hod. 30min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20min