Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1022 kJ / 244 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quark-Milchreis-Auflauf
1u. 35min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1j 10 menit
Topfenstrudel
2h 10min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Grießauflauf
1 godz. 30 min
Apfelstrudel
1h 20min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Buchteln mit Vanillesauce
1u. 40min
Zwetschgenknödel
1j 10 menit