Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zwetschgenknödel
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 60 g Weichweizengrieß
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- Salz zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 130 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 8 Zwetschgen, entsteint
Zuckerbrösel
- 100 g Butter
- 3 - 4 EL Zucker
- 100 g Paniermehl, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3047 kJ / 728 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 496 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 10min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Grießschnitten mit Heidelbeer-Kompott
2 Std.
Rohrnudeln mit Pflaumen
1ωρ. 50 λεπτ.
Marillenknödel "die Besten"
1h
Semmelknödel
50 Min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2 Std.
Grießnockerl
30 Min