
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brandteigkrapferl
- 35 g Parmesan in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 140 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier (Größe M)
- etwas Dille, getrocknet
Lachsfülle und Fertigstellung
- 3 Stängel frische Dille Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 300 g Räucherlachs in Stücken
- 15 g Tomatenmark
- 170 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Senf
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 80 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 75 kcal / 313 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nusszwieback
7hod. 50min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2hod. 10min
Brandteig
2hod.
Mediterrane Profiteroles
1hod. 25min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1hod.
Weiße Pariser Spitzen
12hod.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
B'soffene Kapuziner
1hod.
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3hod. 20min
Backfisch
40min