Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brandteigkrapferl
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 140 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier (Größe M)
- etwas Dille, getrocknet
Lachsfülle und Fertigstellung
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 300 g Räucherlachs, in Stücken
- 15 g Tomatenmark
- 170 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Senf
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 80 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kardinalschnitten
3 godz.
Steirische Fischsulz
7 godz.
Brandteig
2 godz.
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Frischkäse-Éclairs
2 godz.
Orangen-Sauerrahm-Torte
5sa 30 dk
Ribisel-Pavlova
2h 50min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2 Std. 10 Min
Rehragout mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min