Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre, congelé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 75 g d'eau froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 400 g d'eau
- 400 g de chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- le jus d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 3 - 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 5 œufs
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de roquefort, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2977 kJ / 717 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Quiche au poireau
55 Min
Gratin de blettes
1h
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 godz. 15 min
Gratin de brocoli au parmesan
1 Std. 5 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Lasagne chèvre-courgette
1h