Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau froide
La garniture
- 400 g d'eau
- 400 g de chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- le jus d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 3 - 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 5 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de roquefort, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2977 kJ / 717 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min