Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau froide
La garniture
- 400 g d'eau
- 400 g de chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- le jus d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 3 - 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 5 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de roquefort, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2977 kJ / 717 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Gratin de blettes
1 godz.
Chou-fleur en soufflé
55min
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 godz. 10 min
Petit flan au roquefort et brocoli
40 min