Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de fromage de brebis, type Etorki, em morceaux
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g d'oignons nouveaux, coupés en 2
- 20 g de beurre demi-sel
- 5 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 130 g de vin blanc sec
- 200 g de courge butternut, en dés
- 670 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 35 g de crème d'amande
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1203 kJ / 288 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Purée butternut-noisettes
50 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto au potiron
35 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Dhal butternut et lentilles corail
45 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min