
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de fromage de brebis type Etorki, em morceaux
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g d'oignons nouveaux coupés en 2
- 20 g de beurre demi-sel
- 5 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 130 g de vin blanc sec
- 200 g de courge butternut en dés
- 670 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 35 g de crème d'amande
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 288 kcal / 1203 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 26 g
Alternativní recepty
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Gnocchis de butternut
1hod. 35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto à la betterave
30min
Risotto au potiron
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto végétarien
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Dhal butternut et lentilles corail
45min
Risotto au potimarron
1hod.