Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de fromage de brebis, type Etorki, em morceaux
- 30 g d'amandes émondées
- 60 g d'oignons nouveaux, coupés en 2
- 20 g de beurre demi-sel
- 5 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 130 g de vin blanc sec
- 200 g de courge butternut, en dés
- 670 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 35 g de crème d'amande
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1203 kJ / 288 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Risotto au potimarron
1 Std.
Dhal butternut et lentilles corail
45 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto végétarien
35 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto aux petits pois-carotte
45 Min